top of page

Stabburet
fra 1800-tallet


Nasjonalromantisk overnatting i Gudbrandsdalen

Hva kan du forvente?

Gårdsovernatting

Dette er en annerledes og enkel gårdsovernatting, med høy grad av trivsel, frisk luft og natur. Stabburet fra 1800-tallet ble satt i stand til gårdsbryllup i 2018 med strøm og ny innredning. Det er ikke innlagt vann, men det er servant og daglig påfyll av dunker med friskt vann. Det er ny utedo med både herre- og dameinndeling. På tunet og rundt gården foregår det naturligvis forskjellige gårds- og hobbyaktiviteter. 

 

Dyr

Det er både hund og katt på gården. Innimellom får vi plenklipperhjelp av familien sau, og periodevis i løpet av sommeren beiter kyr nede på jordet. Rev, rådyr og harer springer også innom oss.

20200515_185717.jpg

Mat fra hagen

I sesong vil du få et brett servert med grønsaker og bær fra gårdens grønne hage!

Fine rips på busk
Hengekøye til avslapping og bærbusker_

Å gjøre og oppleve i Venabygd

Det er fint å gå og sykle innover i bygda. Du kan utfordre til et slag kubb på plenen, grille, ta bakkeløp, slappe av i ei hengekøye eller spille brettspill i solvegen på stabburstrappa.

dørfallet.jpg

Fjell, fiske, kano og hestetur

Kun 15 min unna med bil har du vakre Venabygdsfjellet. Her ruver flotte fjell og fossefall. Du finner en stor turisthandel, hesteritt, kanoutleie, samt flere restauranter med buffe og alá carte serveringer. 

Mat, drikke & kultur

I Landsbyen Ringebu, kun 15 min unna med bil, finner du kulturopplevelser, god mat og drikke. Det er en levende landsby og om sommeren er det torghandel hver lørdag i perioden juli – august. Landsbygalleriet Ringebu, en utendørs, helårs- og heldøgns vandreutstilling, inviterer deg som besøkende til en aktiv kulturopplevelse. Vi anbefaler på det varmeste å besøke både Ringebu Stavkirke og Prestegårdens hage og kunstutstilling! 

IMG_20210908_102844.jpg

Velkommen!

20210613_180030.jpg
bottom of page